Èxit absolut del Dia Mundial del Cooperativisme 2015

arton496-91920

Èxit absolut de públic…. més de 350 persones omplirem l’Aljub d’Es Baluard. Èxit absolut d’assistència d’autoritats, de representants del món polític, empresarial i sindical. Èxit de l’acte amb si mateix, organitzat per la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, on la conferència d’en Luís Galindo no va deixar a ningú indiferent.

Però l’èxit més absolut, va ser la mostra que férem les cooperatives dels nostres valors i plantejaments envers la nostra societat. Dins l’acte va ser lliurat el Premi coop 2015 a la cooperativa Coinga per la seva trajectòria durant cinquanta anys

L’acte va acabar amb un tast de vins del Pla de Llevant i un còctel de degustació.

Salutacions cooperatives i fins el proper any.

Vos adjuntam algunes fotos de l’acte

Coop_6